Ay’da İlk İnsan’dan Altyazılı Fragman Geldi!

James R. Hansen’ın “First Man: The Life of Neil A. Armstrong” isimli biyografik kitabından beyaz perdeye uyarlanan Ay’da İlk İnsan (First Man), Neil Armstrong’u ve Apollo 11 uçuşunu odağına alarak aya yapılan insanlı ilk yolculuğun arkasındaki hikayeyi konu alıyor.

İki Oscar adaylığı bulunan ünlü aktör Ryan Gosling‘in ünlü astronot Neil Armstrong’a hayat verdiği biyografik yapım, önümüzdeki ödül sezonunun en iddialı yapımlarından biri olarak görünüyor.

Film, Ay’a ilk ayak basan astronot Neil Armstrong’un NASA temelli aya gidiş görevini masaya yatırıyor ve astronotun ayak izlerini takip ediyor. Film, NASA ve Apollo 11 ekibinin 1960’larda SSCB’ye karşı uzay yarışını kazanmak için karşı karşıya kaldıkları muazzam baskıyı da seyircilerin gözleri önüne seriyor.

Prömiyerini bu hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren ve eleştirmenler tarafından beğenilen film, 2014 yapımı “Whiplash” ile büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Gosling’li “La La Land” ile En İyi Yönetmen Oscar’ına layık görülen en genç yönetmen olan Damien Chazelle’in imzasını taşıyor.

“Spotlight”ın Oscar ödüllü senaristi Josh Singer’ın senaryosundan beyaz perdeye uyarlanan filmin oyuncu kadrosunda Gosling dışında Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Corey Stoll gibi isimler yer alıyor.

Merakla beklenen film, ülkemizde 12 Ekim’de vizyona girecek.
Altyazılı fragman ise burada:

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir