Baz Luhrmann İmzalı ‘Elvis’ Filmine Yeni İsimler!

Baz Luhrmann’ın müzikal dram filmi “Elvis”in kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Richard Roxburgh, Helen Thomson, David Wenham ve Dacre Montgomery filmin kadrosuna dahil olan yeni isimler arasında. Daha önce Tom Hanks, Austin Butler ve Olivia DeJonge‘nin filmde rol alacağı açıklanmıştı.

Luhrmann ile daha önce “Moulin Rouge!,”da çalışan Roxburgh, Elvis’in babası Vernon Presley’e hayat verecek. Daha önce bu rolü Rufus Sewell‘in üstleneceği duyurulmuştu ancak coronavirüs nedeniyle prodüksiyon çalışmaları gecikince Sewell projeden ayrıldı. Ödüllü tiyatro oyuncusu olan ve “Top of the Lake: China Girl,”de izlediğimiz Thomson ise Elvis’in annesi Gladys Presley’i canlandıracak. Thomson daha önce bu rol için anlaşma imzalayan Maggie Gyllenhaal’ün yerini aldı.

Wenham (“The Lord of the Rings” Trilogy, ) Hank Snow karakterine hayat verirken Montgomery (“Stranger Things”) ise TV direktörü Steve Binder olarak karşımıza çıkacak. Oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Natasha Bassett (“Hail, Caesar!”), Xavier Samuel (“Adore”), Leon Ford (“Gallipoli,” “The Pacific”), Kate Mulvany ( “Hunters”), Gareth Davies (“Peter Rabbit,”) Charles Grounds (“Crazy Rich Asians”), Josh McConville (“Fantasy Island”) ve Adam Dunn (“Home and Away”) da bulunuyor.

Luhrmann filmin senaryosunu Craig Pearce ile birlikte kaleme alacak. Film, Luhrmann’ın 2013 yapımı “The Great Gatsby”in ardından ilk filmi olacak.

Film, Elvis’in hayatına ve müziğine odaklanmanın yanı sıra menajeri Colonel Tom Parker (Hanks) ile karmaşık ilişkisine de odaklanacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”nın yeni posteri yayınlandı!

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir