Baz Luhrmann’ın “Elvis” Filmi Ertelendi!

Baz Luhrmann‘ın “Elvis” Filmi Ertelendi! Vizyon tarihi ertelenen filmler arasına “Elvis” de dahil oldu. Warner Bros. Elvis Presley’in hayatını merkezine alacak biyografik dram filmini erteleme kararı aldı. 5 Kasım 2021’de vizyona girmesi planlanan film, 3 Haziran 2022‘ye ertelendi.

Baz Luhrmann’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Luhrmann, Craig Pearce ile birlikte kaleme aldı. “Once Upon a Time in Hollywood,”dan hatırlayacağımız Austin Butler‘ın Elvis karakterine hayat vereceği filmde Tom Hanks, onun menajeri Colonel Tom Parker’ı canlandıracak.

Oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Natasha Bassett (“Hail, Caesar!”), Xavier Samuel (“Adore”), Leon Ford (“Gallipoli,” “The Pacific”), Kate Mulvany ( “Hunters”), Gareth Davies (“Peter Rabbit,”) Charles Grounds (“Crazy Rich Asians”), Josh McConville (“Fantasy Island”) ve Adam Dunn (“Home and Away”) da bulunuyor.

Film, Elvis’in hayatına ve müziğine odaklanmanın yanı sıra menajeri Colonel Tom Parker (Hanks) ile karmaşık ilişkisine de odaklanacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir