Beast filminden ilk fragman yayınlandı!

Beast filminden ilk fragman yayınlandı! Film, iki genç kızının bozkırda kendilerini devasa bir aslan tarafından avlanırken buldukları bir babanın hikayesine odaklanıyor.

Filmde Idris Elba, Dr. Nate Daniels’ı canlandırıyor. Dr. Nate Daniels yeni dul kalmış ve karısıyla ilk tanıştıkları yer olan Güney Afrika’ya dönüyor. Uzun süre önce planlanan gezide kızlarıyla birlikte eski bir aile dostu ve vahşi hayat biyoloğu Martin Battles’ın (Sharlto Copley, Russian Doll series, Malefiz) yönettiği bir doğal hayat alanına gelirler. Ama yaraları sarmak üzere başlayan yolculuk, kana susayan, kaçak avcılardan kurtulmuş, insanları artık düşman olarak gören ve peşlerine düşen bir aslandan kurtulmak için korkunç bir mücadeleye dönüşüyor. 

Iyana Halley (Sessiz Kalma, This is Us dizisi), Daniels’ın 18 yaşındaki kızı Meredith’i, Leah Sava Jeffries (Rel dizisi, Empire dizisi) 13 yaşındaki kızı Norah’ı canlandırıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Baltasar Kormákur oturuyor. Jaime Primak Sullivan’ın orijinal hikayesinden filmin senaristliğini Ryan Engle (Rampage Büyük Yıkım, Non-Stop) üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir