Ben Affleck’li ‘The Way Back’ 2020’ye Ertelendi!

Ben Affleck’li ‘The Way Back’ 2020’ye ertelendi! Warner Bros., Ben Affleck’in bağımlılıkla ilgili dramı ‘The Way Back’i 18 Ekim’den, 6 Mart‘a erteledi.

Daha önce ‘The Has-Been’ ve ‘Torrance’ adlarıyla bilinen ve Gavin O’Connor tarafından yönetilen filmde Ben Affleck, karısını ve ailesini kaybetmesine sebep olan bağımlılığıyla mücadele eden eski bir basketbol oyuncusuna hayat veriyor. Filmde Affleck, iyileşme sürecinde, mezun olduğu lisenin basketbol takımında koçluk yapıyor.

Senaryosu Brad Ingelsby tarafından yazılan filmin yapım kadrosunda Affleck‘in yanı sıra O’Connor, Jennifer Todd, Gordon Gray ve Ravi Mehta yer alıyor. Oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Al Madrigal, Janina Gavankar, Hayes MacArthur, Brandon Wilson ve Rachael Carpani yer alıyor.

Affleck ve O’Connor, 2016 yılında, dünya çapında 155 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden ‘The Accountant’ adlı dramda birlikte çalışmıştı. Affleck‘i en son 2017 yapımı ‘Justice League’ adlı filmde beyazperdede izledik. Bu yılın başlarında ise Netflix’in aksiyon filmi ‘Triple Frontier’de başrol oynadı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

43. İstanbul Film Festivali, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor!

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir