Billy Porter ve Luke Evans ‘Our Son’ kadrosunda!

Billy Porter ve Luke Evans  ‘Our Son’ kadrosunda! Filmin yönetmenliğini Bill Oliver üstlenecek. Filmin 8 yaşındaki oğullarının velayeti için mücadele eden iki çifti merkezine alacağı biliniyor.

Filmin senaryosu Peter Nickowitz imzalı olacak. Oliver  ilk yönetmenlik deneyimini Ansel Elgort, Suki Waterhouse, Patricia Clarkson ve Matt Bomer’ın başrolünde olduğu Jonathan filmiyle yaşamıştı.

 2013’te Broadway müzikali Kinky Boots ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Porter, bu performansıyla Tony ve Grammy ödülü kazanmıştı. American Horror Story‘de de rol alan Porter, The Simpsons, The Twilight Zone ve That Damn Michael Che‘de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı. Cinderella‘nın yeniden çevriminde rol alan Porter, Anything’s Possible filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini yaşadı. 

The Hobbit üçlemesinde ve The Fast and The Furious serisinde rol alan Evans ise, Beauty and the Beast’in yeniden çevriminin yanı sıra The Alienist, Crossing Swords ve Nine Perfect Strangers’da da karşımıza çıktı.  Evans’ın merakla beklenen filmleri arasında Pinocchio‘nun yeniden çevrimi ve gerilim dizisi Echo 3 bulunuyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir