‘Black Panther’ TV Dizisinde Danai Gurira Okoye Rolüne Dönüyor!

‘Black Panther’ TV Dizisinde Danai Gurira Okoye Rolüne Dönüyor! Danai Gurira, Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüyor. Black Panther‘ın spinoff projesi olacak dizide Gurira, Okoye karakterini tekrar canlandıracak.

Gurira, Disney+’a yayınlanacak Black Panther spinoff dizisinde ve Ryan Coogler’ın yaklaşan devam filmi Black Panther: Wakanda Forever’da Okoye rolünü yeniden canlandırmak için bir anlaşma yaptı. Henüz ismi belli olmayan dizi, Wakanda krallığı döneminde geçecek. Dizinin konusu ve kadroda kimlerin olacağı henüz gizli tutuluyor. Ancak Gurira’nin Okoye rolüne geri döneceği doğrulandı.

Coogler Disney ile anlaştıktan sonra Disney’den Bob Iger, “Ryan Coogler, vizyonu ve birikimiyle kuşağının öne çıkan film yapımcılarından biri ve benzersiz bir hikaye anlatıcısı.  Ryan, Black Panther ile anlamlı, unutulmaz ve ikonik bir karakter yarattı. Ryan ve ekibinin anlatacağı yeni hikayeleri merakla bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Coogler, şu anda Black Panther‘ın devam filmi üzerinde çalışıyor. Filmin 8 Temmuz 2022’de vizyona girmesi planlanıyor.

Gurira, Marvel evrenine katılmadan önce The Walking Dead‘de Michonne karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame‘de Okoye karakterinde izlediğimi Gurira’nın en son biyografi filminde Shirley Chisholm karakterine hayat vereceği duyuruldu. Gurira, Tom McCarthy‘den Wes Craven‘a kadar birçok önemli yönetmenle çalıştı.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir