Bloodshot: Durdurulamaz Güç

Yönetmen: Dave Wilson
Tür: Aksiyon
Oyuncular: Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan
Ülke: ABD

Fragman izle

Aynı isimli çok satan çizgi romandan uyarlanan film, kısa süre önce görev sırasında öldürülen asker Ray Garrison’ın  RST isimli şirket tarafından bir süper kahraman olarak hayata döndürüldükten sonra yaşananları konu alıyor.

Kısa süre önce görev sırasında öldürülen elit asker Ray Garrison (Vin Diesel) RST isimli şirket tarafından bir süper kahraman olarak hayata döndürülür ve kendisine Bloodshot adı verilir. Damarlarında nano teknoloji ürünü bir ordu taşıyan Bloodshot durdurulamaz bir güçtür –şirketin o güne dek yarattığı en güçlü savaşçıdır– ve anında iyileşebilmektedir. Fakat RST şirketi Bloodshot’ın bedeninde güncelleme yaparken Ray’in zihni ve hatıralarıyla da oynamaktadır. Geçmiş hayatını hatırlamaya başlayan Ray, neyin gerçek neyin sahte olduğundan emin olmasa da, kontrolünü geri kazanmaya kararlıdır.

Başrollerini Vin Diesel, Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell ve Guy Pearce’ın üstlendiği filmi David S. F. Wilson yönetti. Valiant çizgi romanına dayanan “Bloodshot: Durdurulamaz Güç”ün senaryosu Jeff Wadlow ve Eric Heisserer’a, hikayesi de yine Jeff Wadlow’a ait.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Lassie: Yepyeni Bir Macera

Riki Rhino: Kahraman Kanatlar

Güneşi Söndürmem Gerek

Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir