Bob Marley Biyografisini Reinaldo Marcus Green Yönetecek!

Bob Marley Biyografisini Reinaldo Marcus Green Yönetecek! Paramount Pictures, 2018 yılında reggae müziğin efsane ismi Bob Marley‘in hayatını beyaz perdeye uyarlamak için çalışmalara başlamıştı.

Projeyle ilgili ilk adım atıldı ve Deadline‘da yer alan habere göre projenin yönetmenliğini 2018 Sundance Film Festivali’nden Jüri Özel Ödülü ile dönen Monsters and Men filmiyle tanınan Reinaldo Marcus Green yönetecek. Filmin yapımcıları arasında Bob Marley’in oğlu Ziggy Marley de yer alacak.

Bob Marley’i kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. Bob Marley, 1981 yılında henüz 36 yaşındayken kanser sonucu hayatını kaybetmişti. Reggae müziğin efsane ismi olan Marley’in en çok bilinen şarkıları arasında “Get Up, Stand Up,” “One Love,” “No Woman, No Cry,” “Could You Be Loved,” “Buffalo Soldier,” “Jammin” ve “Redemption Song” yer alıyor.

Marley belgeseli

Efsane ismin hayat hikayesi geçtiğimiz yıllarda Marley isimli belgeselle beyazperdeye taşınmıştı. Oscar ödüllü yönetmen Kevin Macdonald‘ın yönetmenliğini üstlendiği belgeselde, sanatçının daha önce yayınlanmamış görüntüleri, müthiş performans kayıtları ve yakınlarıyla yapılan söyleşiler yer almıştı.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir