‘Boğa Boğa’ filminden ilk fragman yayınlandı!

‘Boğa Boğa’ filminden ilk fragman yayınlandı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in başrolünü paylaştığı ‘Boğa Boğa’ filminden ilk fragman yayınlandı.

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı, senaryosunu ise Hakan Günday’ın kaleme aldığı film, İstanbul’da yaşayan bir çiftin yeni bir hayat kurmak için Assos’ta bir köye taşınmasını konu alıyor. İstanbullu bir iş insanı olan Yalın, finansal bir skandalın ardından eşi Beyza’yla birlikte Assos’a yerleşmeye karar verir. Köye taşınmalarından çok kısa bir süre sonra köylüler Yalın’a olumsuz ve tehditkâr bir biçimde yaklaşmaya başlar. Zamanla bu tepkilerin şiddeti artar ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçek kimliği  ortaya çıkacak ve köy halkıyla aralarında gizli bir savaş başlar. 

Filmde Yalın karakterine Kıvanç Tatlıtuğ hayat verirken, eşi Beyza’yı ise Funda Eryiğit canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş, Nadi Güler gibi isimler yer alıyor. 

Prömiyerini 42. İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da gerçekleştirecek olan’ Boğa Boğa’ aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma bölümünde de yarışacak.

‘Boğa Boğa’ filmi 21 Nisan 2023 tarihinde Netflix’te izleyicisiyle buluşacak. 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir