“Born to be Murdered”ın Hakları Netflix’in Oldu!

“Born to be Murdered”ın Hakları Netflix’in Oldu! John David Washington ve Alicia Vikander’in başrollerini paylaştığı “Born to Be Murdered”ın dünya çapındaki haklarını Netflix satın aldı.

Film, tuzağa düşen bir çiftin başına gelen trajik olayları ele alıyor. Washington ve Vikander’in başrolleri paylaştığı yapımda ikiliye Boyd Holbrook ve Vicky Krieps gibi isimler de eşlik ediyor.

Tommy Oliver’ın senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Ferdinando Cito Filomarino üstleniyor. Cito Filomarino, Luca Guadagnino’nun “Suspiria”, “Call Me by Your Name” ve “A Bigger Splash” filmlerinde ikinci yönetmen olarak yer almıştı.

Altın Küre ve Screen Actors Guild ödüllerine aday gösterildiği Spike Lee filmi “BlacKkKlansman”da rol alan Wahington, Christopher Nolan imzalı Tenet filminde başrol oynamıştı. “Malcolm & Marie”de Zendaya ile birlikte rol alan Wahington, David O. Russell’ın henüz ismi belli olmayan filminde Christian Bale ve Margot Robbie’yle başrolü paylaşacak.

“The Danish Girl” filmindeki performansıyla en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar kazanan Vikander ise en son “The Glorias”ta rol almıştı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir