Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun son filminde rol alabilir!

Brad Pitt, Quentin Tarantino’nun son filminde rol alabilir! Pitt, usta yönetmen Tarantino’nun “The Movie Critic” isimli filminde rol almak için görüşmelere başladı. Aktörün anlaşma sağlayıp sağlamadığı henüz bilinmiyor.

Filmin 1970’ler Kaliforniyası’nda geçeceği ve şüpheci bir film eleştirmenini merkezine alacağı tahmin ediliyor. Filmin hikayesi ise New Yorker yazarı Pauline Kael’den ilham aldı.

Tarantino yeni film üzerinde çalıştığını 2023 Cannes Film Festivali’nde duyurmuştu: “Filmimi görene kadar size bir şey söylemem. Şu anda karakterlerin monologlarını yazıyorum. Sadece bekleyin ve görün!”

Pitt, henüz ismi belli olmayan Formula 1 yarışlarıyla ilgili filmde yer alacak. Filmin yönetmenliğini Joseph Kosinski üstlenecek.

Pitt ve Tarantino daha önce “Inglourious Basterds” ve “Once Upon a Time… in Hollywood,” filmlerinde birlikte çalıştılar. Tarantino, 10. filminin ardından emekliye ayrılacağını duyurmuştu. “Reservoir Dogs” filmiyle ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Tarantino, “Pulp Fiction“, Jackie Brown,” “Kill Bill: Volume 1” and “Volume 2,” “Death Proof,” “Django Unchained” ve “The Hateful Eight” filmlerinde de yönetmen koltuğundaydı.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir