Brady Corbet’ın Yeni Filmi ‘The Brutalist’in Kadrosuna Yıldız İsimler!

Brady Corbet’ın yeni filmi ‘The Brutalist’in kadrosuna yıldız isimler! En son 2018 yılında Natalie Portman ve Jude Law‘ın başrollerini paylaştığı ‘Vox Lux’ filmini yöneten Brady Corbet‘in yeni filmi ‘The Brutalist’in oyuncu kadrosuna dahil olan yıldız isimler arasında Joel Edgerton, Sebastian Stan, Vanessa Kirby ile Oscar ödüllü Marion Cotillard ve Mark Rylance yer alıyor.

Filmde bu oyunculara Isaach De Bankolé (Black Panther), Alessandro Nivola (American Hustle), Raffey Cassidy (The Killing Of A Sacred Deer) ve Stacy Martin (Nymphomaniac) eşlik edecek.

Senaryosu Corbet ve Mona Fastvold tarafından kaleme alınan film, savaş sonrası Avrupa’dan Amerika’ya göç eden László Toth (Edgerton) adlı vizyon sahibi bir mimar ve eşi Erzsébet’in (Cotillard) hayatlarının 30 yılını anlatacak. Ocak 2021’de üretime başlanması planlanan proje “destansı ve alışılmadık bir aşk hikayesi” olarak tanımlanıyor.

Filmin yapımcı kadrosunda, Andrew Lauren Productions’dan Andrew Lauren ve D.J. Gugenheim, Three Six Zero’dan Brian Young, Brookstreet Pictures’dan Trevor Matthews ve Nick Gordon yer alırken Christine Vachon, Pamela Koffler ile Killer Films bünyesinden David Hinojosa filmde yönetici yapımcı olarak görev alacaklar.

esenyurt medyum

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir