‘Can You Keep A Secret?’ Filminin Başrolü Belli Oldu!

Elise Duran tarafından beyazperdeye uyarlanacak olan Can You Keep a Secret? filminin başrolü belli oldu. Deadline’da yer alan habere göre The San Andreas ve True Detective‘in yıldız oyuncusu Alexandra Daddario, filmde başrol oynayacak.

Sophie Kinsella‘nın 4 milyon kopyayla New York Times’ın en iyi satan roman listesinde yer alan ‘Can You Keep A Secret?’ kitabı beyazperdede uyarlanıyor. Filmde Alexandra Daddario, birkaç sırrı olan Emma Corrigan karakterine hayat verecek. Emma, uçak yolculuğu sırasında, uçak türbülansa girince öleceğini düşünür ve bütün sırlarını yanında oturan yakışıklı adama anlatır. Ancak Emma’nın bir daha karşılaşmayacağını düşündüğü Jack Harper, Emma’nın çalıştığı şirketin CEO’sudur ve artık Emma hakkında her detayı bilmektedir.

‘Can You Keep A Secret?’ Filminin Başrolü Belli Oldu!

Peter Hutchings tarafından beyaz perdeye adapte edilecek filmin yapımcılığını ise Claude Dal Farra, Brice Dal Farra ve  Brian Keady üstlenecek.

Kinsella’nın romanları tüm dünyada 40 milyon kopya sattı

Shopaholic serisiyle bilinen yazar Kinsella’nın romanları tüm dünyada 40 milyon kopya sattı. Yazarın Confessions of a Shopaholic kitabı 2009 yılında Disney tarafından beyazperdeye uyarlanmış, filmde başrolleri Isla Fisher, Hugh Dancy ve Krysten Ritter paylaşmıştı.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir