Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler’i Vizyon Tarihi Aldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz‘ın, “iki film birden” şeklinde tasarladığı Karakomik Filmler 1 ve Karakomik Filmler 2’nin vizyon tarihleri belli oldu.

Yılmaz’ın yeni film serisi Karakomik Filmler‘in ilki 18 Ocak 2019‘da ikincisi ise 15 Mart 2019‘da izleyici ile buluşacak. Yılmaz, filmlerin hem başrolünde hem de yönetmen koltuğunda olacak. Başarılı komedyen kişisel Instagram hesabında filmin olası afişini de paylaştı:

Geçtiğimiz Nisan ayında filmlerin çalışmalarına başladığını duyuran komedyen, Karakomik Filmler’in nasıl bir film serisi olacağı konusunda “Gora’yı çok sevmiştim ama Hokkabaz’ın yeri ayrı diyorsan, sıradaki parça sana.” demişti. Ayrıca “Ocak ve Mart‘ta 4 hikayesi ile sinemalarda” sözleri ile filmlerin toplamda 4 hikayeyi anlatacağını da dile getirmişti.

CMYLMZ Fikir Sanat ve NuLook‘un yapımcılığını üstlendiği, UIP‘nin dağıtımcılığını gerçekleştireceği filmlerin vizyon tarihleri nihayet belli oldu. Şimdi merak edenlerin Ocak ayını beklemesi gerekiyor.

Kendisi ile birlikte  Ozan Güven, Zafer Algöz, Özkan Uğur, Ahu Yağtu, Çağlar Çorumlu gibi isimlerin yer aldığı son filmi Arif v 216 ile Yılmaz, yaklaşık 5 milyon seyirciye ulaşmıştı. Gelecek projesinde her zaman birlikte çalıştığı oyuncu ekibinin yer alıp almayacağı ise henüz bilinmiyor.

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir