Chadwick Boseman, ’21 Bridges’ Filminden Aldığı Ücreti Sienna Miller’a Vermiş!

Chadwick Boseman, ’21 Bridges’ filminden aldığı ücreti Sienna Miller’a vermiş! Sienna Miller, “21 Bridges” filmiyle ilgili açıklamada bulundu. Chadwick Boseman ile başrolü paylaştığı filmde Miller, Boseman’ın aldığı ücretin bir kısmını kendisine verdiğini söyledi.

Filmde Frankie Burns karakterine hayat veren Boseman aynı zamanda filmin yapımcıları arasında yer alıyordu. Filmin çekimlerinin devam etmesi için başrolü paylaştığı Sienna Miller’a kazandığı paranın bir kısmını verdi.

Miller, Empire ile yaptığı röportajda, “İşimin hayranıydı, bu çok heyecan vericiydi. Bana bu filmi teklif etti ancak artık gerçekten çalışmak istemediğim bir zamandı. Durmaksızın çalışıyordum ve yorulmuştum ama sonra onunla çalışmak istedim” dedi.

Miller büyük bütçeli bir film için imza atarken stüdyonun kabul etmeyeceği yüksek bir maaş istediğini ve kızı okula başladığı için işe geri dönmek istemediği bir zaman olduğunu da ifade etti. “Karşılığını alırsam bu işi yaparım dedim ve istediğim rakama ulaşmam için Boseman maaşının bir kısmını bağışladı ve bu ödemeyi hakettiğimi söyledi”

‘Black Panther’ filminin yıldızı Boseman, 28 Ağustos’ta kolon kanseri nedeniyle henüz 43 yaşındayken hayatını kaybetti.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir