Chlöe Bailey, Olivia Colman ve Woody Harrelson müzikal filminde bir araya geliyor!

Chlöe Bailey, Olivia Colman ve Woody Harrelson müzikal filminde bir araya geliyor! Chlöe Bailey, Olivia Colman ve Woody Harrelson  “Girl From the North Country,” müzikalinde rol alacaklar. Müzikal Bob Dylan şarkılarını içerecek. 

Broadway müzikal oyunun yazarı Conor McPherson, filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenecek. Müzikalde Bob Dylan’ın “Forever Young,” “All Along the Watchtower” ve “Like a Rolling Stone” gibi parçaları da yer alacak.

Bailey, Chloe x Halle müzik ikilisinden biri olarak ve “Grown-ish” ve“Black-ish” yapımlarıyla biliniyor. Bailey yakın zamanda “Jane” filminde rol aldı. Aktrisi önümüzdeki dönem Will Packer ve Tim Story imzalı “Praise This,” Amazon dizisi “Swarm”da izleyeceğiz.

“The Favourite” ve “The Crown”daki performanslarıyla Oscar ve Emmy ödülleri kazanan Colman ise en son Sam Mendes imzalı “Empire of Light”da rol alacak. “Wonka” müzikalinde Timothée Chalamet ile birlikte rol alacak olan Colman, Thea Sharrock imzalı “Wicked Little Letters With Jessie Buckley” filminde de yer alacak.

Ruben Östlund imzalı Palme d’Or ödüllü “Triangle of Sadness”da izlediğimiz Harelson “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”deki performansıyla Oscar adaylığı elde etmişti. “True Detective” ve “Cheers” dizlerindeki rolüyle Emmy adaylığı elde eden Harelson, önümüzdeki dönem “Champions” da karşımıza çıkacak.

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Rosamund Pike, ‘Now You See Me 3’ kadrosunda!

Ödüllü belgeseller Kundura Sinema’ya geliyor

Kristen Stewart ve Oscar Isaac, gerilim filmi için bir araya geliyor!

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir