Chloë Grace Moretz & Jack O’Connell, Gangster Çifti Canlandıracak!

Chloë Grace Moretz & Jack O’Connell, gangster çifti canlandıracak! Chloë Grace Moretz (Greta) ve  Jack O’Connell (Unbroken), Kiké Maillo’nun “Love Is A Gun” filminde rol alacaklar. Aktristler iki kanun kaçağı olan Bonnie ve Clyde karakterine hayat verecekler.

Film, Jeff Guinn’ın “Go Down Together: The True, Untold Story Of Bonnie And Clyde” isimli kitabından beyazperdeye uyarlanacak. Filmin senaryosu Sheldon Turner (Up In The Air) ve Johnny Newman (Narcos) tarafından kaleme alınacak.

1930’lu yıllarda geçecek olan filmin çekimleri 2019 başında başlayacak. Kitap daha önce Arthur Penn tarafından “Bonnie and Clyde” ismiyle beyazperdeye aktarılmış, Warren Beatty ve Faye Dunaway filmde başrolü paylaşmışlardı. İki karakterle ilgili mini TV dizisi de yapılmıştı.

Chloë Grace Moretz & Jack O’Connell, Gangster Çifti Canlandıracak!

Suç dünyasının tanınmış isimlerinden olan Bonnie Elizabeth Parker ve Clyde Chestnut Barrow İngiltere’nin merkezinde bir bankada çeteleriyle birlikte soygun gerçekleştirmiş, kendilerine karşı çıkan herkesi öldürmüşlerdir. İkili 1930’lu yılların en acımasız soyguncusu olarak tarihe geçmiştir.

Filmin yönetmen koltuğunda oturan Maillo’nun ilk filmi “Eva”, Venedik Film Festivali’nde prömiyerini yapmış, GOYA ödüllerinde 12 dalda adaylık kazanmıştı. En İyi Yeni Yönetmen dahil olmak üzere 3 dalda ödül kazanan filmin başrol oyuncusu ise Daniel Brühl’dü. Maillo, en son gerilim filmi ‘Toro’da yönetmen koltuğuna oturdu.

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Fatih Akın’ın ‘Amrum’ filminin çekimleri başladı!

James McAvoy’un başrolde olduğu Speak No Evil filminden fragman!

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir