Chloë Grace Moretz, ‘The Peripheral’ Dizisinde Rol Alacak!

Chloë Grace Moretz, ‘The Peripheral’ dizisinde rol alacak! Chloë Grace Moretz, Amazon’un yeni dizisinde başrol oynacak. Dizi, William Gibson’ın kaleme aldığı “The Peripheral”dan uyarlanacak.

Moretz, dizide parçalanmış ailesini bir araya getirmeye çalışan Flynne Fisher karakterine hayat verecek. Gibson’ın 2014 yılında kaleme aldığı bilim kurgu romanı alternatif zaman çizelgeleri ve iki farklı karakteri merkezine alıyor.

Dizinin senaryosunu Oscar adaylığı bulunan Scott B. Smith (A Simple Plan) kaleme alacak. Smith, filmin yapımcıları arasında da yer alacak.

Moretz’i önümüzdeki dönem, Roseanne Liang’ın “Shadow in the Cloud” isimli yapımında izleyeceğiz. Film, prömiyerini 2020 Toronto Film Festivali’nde yaptı. En son bilim kurgu gerilimi “Mother/Android”de rol alacağı duyurulan Moretz, live-action film “Tom and Jerry” kadrosunda da yer alacak. Moretz’in son dönem projeleri arasında “Greta,” “Suspiria,” ve “The Addams Family” de bulunuyor. Tv tarafındaki projeleri arasında ise “30 Rock,” “Gaslight,” ve “Dirty Sexy Money” yer alıyor.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir