Chris Evans, Apple’ın Yeni Dizisinde Rol Alacak!

Captain America film serisinin yıldız oyuncusu Chris Evans Apple’ın yeni dizisinde rol alacak. “Defending Jacob,” isimli dizide Evans yönetici yapımcı olarak da görev alacak.

Dizi, William Landay’in aynı isimli romanından uyarlanacak. Landay’in romanı, 2012 yılında en çok satan roman arasında yer almıştı. Kitap, 14 yaşındaki oğlu cinayetle suçlanan bir babanın hikayesini ele alıyor. Dizinin yaratıcısı ve senaristi War for the Planet of the Apes (2017), Total Recall (2012) ve Dawn of the Planet of the Apes (2014) yapımlarından hatırlayacağımız Mark Bomback olacak.

Chris Evans, Apple'ın Yeni Dizisinde Rol Alacak!

Dizinin yönetmenliğini Oscar adaylığı bulunan Morten Tyldum (The Imitation Game) üstlenecek. “Defending Jacob,” dizisi Evans’ın televizyonda rol aldığı ilk dizi olacak. Evans daha önce mini dizi “Opposite Sex”de görünmüştü.

Captain America rolüyle bilinen Evans, “Snowpiercer” ve “Fantastic Four” filmlerindeki performanslarıyla da beğeni kazanmıştı. Önümüdeki dönem Evans’ı “Lobby Hero” ve prodüksiyon çalışmaları başlayan “The Devil All the Time” isimli yapımlarda izleyeceğiz

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir