Chris Evans ve Dwayne Johnson komedi filminde bir araya geliyor!

Chris Evans ve Dwayne Johnson komedi filminde bir araya geliyor! Evans, Amazon’un aksiyon komedi filmi Red One’da Johnson ile başrolü paylaşacak. İkili Shawn Levy’nin komedi filmi Free Guy’da da birlikte rol almıştı.

Filmin yönetmenliğini ise Jake Kasdan (Jumanji serisi)  üstlenecek. Film, Fast & Furious Presents: Hobbs and Shaw, The Fate of the Furious, Furious 7, Fast & Furious 6 ve Fast Five gibi yapımlarda çalışan Chris Morgan’ın senaryosundan uyarlanacak. Johnson, Jumanji films Welcome to the Jungle (2017) ve The Next Level (2019)’ın ardından tekrar Kasdan ile çalışacak.

Evans, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Captain Marvel ve  Avengers: Endgame gibi filmlerle biliniyor. Aktör önümüzdeki dönem, Russo kardeşlerin The Gray Man filminde karşımıza çıkacak. Evans aynı zamanda Pixar’ın orijinal hikayesi Lightyear’da Buzz Lightyear’ı seslendirecek.

Kaynak: Deadline

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir