Chris McKay, Universal’ın ‘Renfield’ Filmini Yönetecek!

Chris McKay, Universal’ın ‘Renfield’ Filmini Yönetecek! The Tomorrow War filminden hatırlayacağımız McKay, Universal’ın Dracula’nın yardımcısı Renfield’i merkezine alacak filmin yönetmenliğini üstlenecek.

Film, The Walking Dead‘in yaratıcısı Robert Kirkman’ın orijinal hikayesinden uyarlandı. Senaryo “Rick and Morty”nin senarsti Ryan Ridley tarafından kaleme alındı.Daha önce filmin yönetmenliğini Dexter Fletcher’ın üstleneceği duyurulmuştu.

McKay, Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst ve Sean Furst ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlenecek. Renfield karakteri Bram Stoker’ın 1897’de yayınlanan Dracula romanında ölümsüzlüğü bulacağını düşünerek kan içme takıntısı olan akıl hastanesindeki bir hasta olarak ortaya çıkmıştı.

Dracula filmi birçok kez ekrana uyarlandı. 1931 yapımı filmde Dwight Frye ve Francis Ford Coppola”nın 1992 yapımı uyarlamasında ise Tom Waits karaktere hayat verdi.

Tüm dünyada 312 milyon $ hasılat elde eden The Lego Batman Movie filmiyle ilk uzun metrajını yöneten McKay, daha önce animasyon dünyasında hızla yükseldi. Yönetmenin Chris Pratt’ın başrolünde yer aldığı Tomorrow War filmi 2 Temmuz’da Amazon’da yayınlanacak.

Kaynak: Holywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir