Chris Pine ve Thandie Newton Gerilim Filmi ‘All The Old Knives’ Kadrosunda!

Chris Pine ve Thandie Newton Gerilim Filmi ‘All The Old Knives’ kadrosunda! “Wonder Woman”ve “Star Trek” serisinin yıldız ismi Chris Pine ve Thandie Newton, Amazon yeni gerilim filmi ‘All The Old Knives’da rol alacaklar.

“Borg vs. McEnroe” ve Amazon dizisi “ZeroZeroZero”dan hatırlayacağımız Danimarkalı yönetmen Janus Metz‘in yönetmenliğini üstleneceği film, Olen Steinhauer’in aynı isimli romanından uyarlanacak. Kitap, birisi eski casusu, diğeri CIA ajanı olan iki eski sevgiliyi merkezine alıyor.

Bu proje daha önce 2017 yılında duyurulmuş ve Pine’ın Michelle Williams ile başrolü paylaşacağı duyurulmuştu ancak araya giren zamanla bu değişti.

Olivia Wilde’ın yeni gerilimi “Don’t Worry Darling”de rol alacak olan Pine, “The Saint”in yeniden çevriminde de rol alacak. Pine’ı izleyeceğimiz projeler arasında Walter Cronkite’in biyografisini ele alan “Newsflash”,“Wonder Woman 1984” ve yeni “Star Trek” filmi bulunuyor.

HBO’nun hit dizisi “Westworld”de rol alan Newton en son “The Death and Life of John F. Donovan” ve “Solo: A Star Wars Story” filmlerinde rol aldı. Newton’ı önümüzdeki dönem Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson ile başrolü paylaştığı bilim kurgu filmi “Reminiscence,”de izleyeceğiz.

Kaynak: The Playlist

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Austin Butler, Darren Aronofsky’nin yeni filminde başrol olacak!

‘Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 3’ geliyor!

“Reacher” dizisinin yıldızı Alan Ritchson, “War Machine” kadrosunda!

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir