Christoph Waltz, Amazon’un ‘The Consultant’ Dizisinde Rol Alacak!

Christoph Waltz, Amazon’un ‘The Consultant’ Dizisinde Rol Alacak! Amazon, çifte Oscar’lı aktörün dram dizisi The Consultant‘da rol alacağını açıkladı. Tony Basgallop tarafından yaratılan diziyi, Matt Shakman (WandaVision) yönetecek.

Dizi, Bentley Little‘ın 2015’te yayınlanan aynı isimli romanından uyarlanacak. Amazon diziyi kara komedi gerilim olarak tanımlıyor. Dizi, çalışanlar ve patronlar arasındaki iş dinamiklerini irdeliyor. Bir işte başarısızlığa düşüldüğünde hemen bir danışman kiralanarak işlerin tekrar rayına oturacağı düşünülür. Her şey çok kolay ilerlemektedir ancak danışman Mr. Patoff (Waltz) kısa süre içerisinde çok fazla güç kazanınca işler karışır.

No Time to Die ve The French Dispatch‘de izlediğimiz Waltz, Quibi’nin Most Dangerous Game uyarlamasındaki performansıyla Primetime Emmy ödüllerinde adaylık kazanmıştı.

Dizinin yönetmenliğini ütleecek olan Shakmani WandaVision ile Emmy adaylığı kazanmıştı. Shakman, şu anda bu ay prömiyerini Hulu’da yapacak The Great dizisi üzerinde çalışıyor.

Kaynak: Collider

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir