Christopher McDonald, Marvel’ın ‘Secret Invasion’ Dizisinde!

Christopher McDonald, Marvel’ın ‘Secret Invasion’ Dizisinde! McDonald, Samuel L. Jackson, Olivia Colman ve Ben Mendelsohn’ın rol aldığı dizinin kadrosuna dahil oldu.

Marvel’ın Disney+’ta yayınlanacak Secret Invasion dizisinin kadrosu genişlemeye devam ediyor.  Happy Gilmore ve Hacks‘in yıldız ismi Christopher McDonald  diziye dahil olan son isim oldu. Ancak, McDonald’ın dizide hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor.

Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn Marvel Sinematik Evreni’ndeki rollerine geri dönecek. Kingsley Ben-Adir‘ın Malcolm X olarak dizide rol alacağı söyleniyor.  Dizide Olivia ColmanEmilia Clarke ve  Killian Scott gibi isimler de yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Thomas Bezucha ve Ali Selim üstlenecek. Daha önce hiç TV projesi yapmayan Bezucha, 2020 yapımı Let Him Go filmini yönetmişti. Selim’in ise In TreatmentManhunt, ve The Looming Tower gibi yapımlarda imzası bulunuyor.

Happy Gilmore‘daki performansıyla bilinen McDonald, en son HBO Max’in komedi dizisi Hacks’de rol almıştı. Aktör, 1994 yapımı Quiz Show‘da Jack Barry karakterine hayat vermişti.

Kaynak: Collider

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir