Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” filminin yeni fragmanı yayınlandı!

Christopher Nolan imzalı “Oppenheimer” filminin yeni fragmanı yayınlandı! Christopher Nolan’ın son filmi “Oppenheimer” Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın hayatına ve İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasını geliştirmesine odaklanıyor. 

Filmin senaryosu, Kai Bird ve Martin Sherwin’in Pulitzer Ödüllü biyografisi ‘American Prometheus’a dayanıyor ve her iki yazar da yönetmen Nolan ile birlikte filmin senaryosuna imza atıyor. 

Filmde Cillian Murphy, J. Rober, Oppenheimer rolünü; Emily Blunt ise karısı, biyolog, botanikçi Katherine ‘Kitty’ Oppenheimer rolünü canlandırıyor. Matt Damon, Manhattan Projesi’nin yönetici olan General Leslie Groves Jr., Robert Downey Jr. ise ABD Atom Enerjisi Komisyonu’nun kurucu üyesi Lewis Strauss rolünde yer alıyor. 

Ayrıca filmde, Akademi ödüllü Florence Pugh, psikiyatr Jean Tatlock’a; Benny Safdie teorik fizikçi Edward Teller’a; Michael Angarano, Robert Serber’a ve Josh Hartnett de öncü Amerikan nükleer bilimci Ernest Lawrence’a hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü aktör Rami Malek’de yer alıyor. 

‘Oppenheimer’ 21 Temmuz 2023’te vizyonda olacak. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Ünlü oyuncu Chris Pratt, Garfield’e nasıl hazırlandığını anlattı!

 ‘Giant’ın setinden Pierce Brosnan’lı ilk görsel!

Sydney Sweeney başrollü ‘Barbarella’ filminin yönetmeni belli oldu!

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir