Christopher Nolan’ın Yeni Filmi ‘Tenet’ Gişede Parladı!

Christopher Nolan‘ın yeni filmi ‘Tenet’ gişede parladı! Warner Bros. tarafından vizyon tarihi defalarca ertelenen Christopher Nolan‘ın yeni filmi ‘Tenet’, uzun bir bekleyişin ardından bu hafta sonu gösterime girerek dünya çapında 53 milyon dolarlık bir açılış yaptı.

Bu hafta sonu Türkiye’nin de aralarında olduğu Fransa (6.7 milyon $), Kore (5.1 milyon $) ve Almanya (4.2 milyon $) gibi 41 uluslararası pazarda gösterime giren film, koronavirüs salgınına rağmen uluslararası gişede önemli bir başarıya imza attı. Film önümüzdeki hafta sonu ise ABD, Rusya ve Çin’de vizyona girecek.

Warner Bros. Pictures Group yönetim kurulu başkanı Toby Emmerich yaptığı açıklamada; “Uluslararası gişede harika bir başlangıç ​​yaptık ve bundan daha memnun olamazdık. Christopher Nolan bir kez daha beyaz perdede izlenmeye değer bir yapıma imza attı ve dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin ‘Tenet’i görme fırsatı bulması bizi çok heyecanlandırdı. Gösterim ortaklarımıza, sinemalarını güvenli ve sosyal açıdan mesafeli bir şekilde yeniden açmaya yönelik yorulmak bilmeyen çabaları için teşekkür ederiz. Bu uluslararası gösterimin benzeri görülmemiş koşulları göz önüne alındığında, bir sprint değil maraton koştuğumuzu biliyoruz ve dünya çapında filmin önümüzdeki haftalar boyunca uzun süre yayınlanmasını dört gözle bekliyoruz.” diye belirtti.

John David Washington ve Robert Pattinson’ın başrollerinde yer aldığı filmin kadrosunda Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine Clémence Poésy ve Dimple Kapadia gibi isimler de yer alıyor. 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Yorgos Lanthimos imzalı Kinds Of Kindness filminden fragman!

“YURT”, Türkiye’de ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Julia Roberts, Luca Guadagnino imzalı ‘After the Hunt’ filminde rol alacak!

Timothée Chalamet, Warner Bros. ile uzun süreli anlaşma imzaladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir