Cin Tepesi

Cin Tepesi

Yönetmen: Fatih Hasanoğlu, Furkan Düzen
Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Furkan Düzen, Biray Dalkıran
Tür: Korku, Gerilim
Ülke: Türkiye

Gerçek olayların beyazperdeye uyarlandığı filmin yönetmen koltuğunda Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen oturuyor. Cihan Kahraman’ın görüntü yönetmenliğini üstlendiği yapım, cin görüntülemek için yola koyulan iki gencin hikayesini konu ediniyor.

Fatih ve Furkan isimli iki genç, Cin Tepesi olarak adlandırılan yerde cinlerin olduğu görüntüleri kaydederler. Kameraları bozulan iki genç profesyonel bir ekipten yardım almaya karar verir. Başına gelen olayları kaydetmek için ekiple birlikte tekrar Cin Tepesi’ne giden ikili beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalırlar.

Fatih Hasanoğlu ve Furkan Düzen’in paranormal olayları araştırdıkları YouTube kanalları “Bilinmeyen”in; profesyonel bir ekipten destek alarak cin görüntüleme yolculuğunun herhangi bir dijital efekt eklenmeden montajlanmış hali olan filmin müzikleri Gürkan Çakıcı imzalı. Filmin yapımcılığını ise Biray Dalkıran, Asuman Şener ve Mert Güner üstleniyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Sırrını Biliyorum

Köylüler

Eflâtun

Ölümcül Sır

1 thought on “Cin Tepesi”

  1. Merhaba arkadaşlar Fatih ve Furkanın Cin Tepesi adlı mekanda paranormal vaka araştırması yaparken başlarına gelen olayları kameralarına kaydettikleri görüntülerden oluşmaktadır. Film değil gerçeğin ta kendisidir. Mutlaka izleyin derim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir