‘Colette’den Yeni Poster Geldi!

Keira Knightley ve Dominic West‘in başrolde olduğu ‘Colette‘den yeni poster geldi. 21 Eylül tarihinde  Amerika’da gösterime girecek olan filmin ülkemiz için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor.

2014 yapımı ‘Still Alice’ filmi ile hafızalarımıza kazınan yönetmen Wash Westmoreland‘ın filme aldığı yapımın senaryosuna ise Richard Glatzer, Rebecca Lenkiewicz ve yönetmen Westmoreland üçlüsü imza atıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda başrol Keira Knightley‘e, iki Altın Küre adayı Dominic West, Eleanor Tomlinson, Fiona Shaw, Ray Panthaki, Aiysha Hart, Denise Gough, Robert Pugh ve Masayoshi Haneda gibi isimler eşlik ediyor.

Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren filmin konusu ise şöyle; Parisli yazar Henry Gauthier-Villars ile evlendikten sonra Sidonie-Gabrielle Colette, Fransa’nın kırsal kesimindeki hayatını, Paris şehrine taşınmak için terk eder. Willy mahlasıyla tanınan kocası, kendi isminde yayınlanacak bir romanın gizli yazarı olarak Colette’i kullanmaya başlar. Çalışmaları büyük başarılar elde ettiğinde, Colette, kocasının ona dayattığı edebi ve mecazi sınırlardan kurtulmaya çalışmaya başlar. Artık kendi adına yazmanın ve yazdıklarını sahiplenerek topluma meydan okumanın zamanı gelmiştir.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir