Colin Farrell, ‘The Batman’in Spinoff Dizisinde Rol Alacak!

Colin Farrell, ‘The Batman’in Spinoff Dizisinde Rol Alacak! Colin Farrell, “The Batman”in spinoff dizisinde rol almak ve yönetici yapımcı olmak için anlaşma imzaladı. Farrell, dizide yine Penguin karakterine hayat verecek.

Farrell, bu kötü karakteri ilk kez Robert PattinsonRobert Pattinson Hakkında Bilmedikleriniz! başrollü The Batman” filminde canlandırdı. Film, 4 Mart 2022’de vizyonda seyircisiyle buluşacak. Filmin ardından spinnoff projesi için hazırlıklar başladı. Henüz ismi belli olmayan dizinin Gotham şehrinin yeraltı suç dünyasında Penguin karakterinin yükselişine odaklanması bekleniyor.

Dizinin senaryosunu Lauren LeFranc kaleme alacak. Farrell ile birlikte “The Batman” filminin yönetmeni Matt Reeves ve Dylan Clark dizide yönetici yapımcı olarak yer alacaklar.

“The Lobster,” “In Bruges,” ve “Seven Psychopaths” gibi birçok filmde rol alan Farrell, TV tarafında en son BBC dramı “The North Water”da rol aldı. “True Detective” dizisinin 2. sezonunda rol alan Farrell, çekimleri henüz biten “The Banshees of Inisherin,”de de rol aldı.

Dizi hayata geçerse, yapım “The Batman” filminin ikinci spinoff dizisi olacak. HBO daha önce Gotham Polis departmanını ele alacak bir dram dizisi için sipariş vermişti.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Kevin Costner, “Yellowstone”un final sezonu için dönebilir!

Kuş Uçuşu’nun 3. sezon yayın tarihi belli oldu!

Joe Wright casus dizisi ‘The Department’ı yönetecek!

Avatar: The Last Airbender’a 2. ve 3. sezon onayı geldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir