‘Creed 3’ filminden ilk fragman yayınlandı!

‘Creed 3’ filminden ilk fragman yayınlandı! Michael B. Jordan’ın hem yönetmen hem başrol olarak yer aldığı Creed serisinin üçüncü filminden ilk fragman yayınlandı. Jordan’ın ilk uzun metraj yönetmenlik denemesi olan film, Sylvester Stallone’un yer almadığı ilk Rocky projesi olacak.

Rocky Balboa karakteri, 1976’da ilk kez Sylvester Stallone tarafından yaratılmıştı. Hikaye, 2016 yapımı ilk ‘Creed’ filmi ile yeni bir evreye taşındı. Bu defa başrol Adonis Creed karakteri oldu ve Rocky filmlerde daha çok yan karakter olarak yer aldı. 2018’de vizyona giren ‘Creed 2’ filminin ardından, üçüncü adımda Sylvester Stallone’nin projeye devam etmeyeceği duyuruldu.

‘Creed III: Efsane Devam Ediyor’ adlı filmde, Rocky serisinden tanıdığımız Apollo Creed’in oğlu Adonis ‘Donnie’ Creed ile Jonathan Majors’ın canlandırdığı Damian ‘Dame’ Anderson’ın rekabetini izleyeceğiz. Ayrıca Tessa Thompson ve Phylicia Rashad da serideki rollerini yinelemek üzere kadroda yer alıyorlar. ‘Creed 3’, 3 Mart 2023’te vizyona girecek.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

George Miller’dan yeni bir “Mad Max” filmi geliyor!

Kate Winslet başrollü Lee filminden fragman!

“Mufasa: The Lion King”den ilk fragman!

Russell Crowe, Rami Malek ve Michael Shannon’lı ‘Nuremberg’ Cannes’da satışa sunulacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir