Creed II: Efsane Yükseliyor

Creed II: Efsane Yükseliyor

Yönetmen: Steven Caple Jr.
Oyuncular: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Tür: Dram, Aksiyon
Ülke: ABD

Fragman izle

Michael B. Jordan, üç kez Oscar adayı Sylvester Stallone ve Tessa Thompson’ın ilk filmdeki rollerine geri döndüğü yapım, Adonis Creed’in ring ve ring dışındaki hayatına odaklanıyor.

“Creed: Efsanenin Doğuşu“ndaki rollerini yeniden üstlenen isimler arasında Tony “Little Duke” Burton rolündeki Harris ve boksör Danny “Stuntman” Wheeler rolündeki eski yarı ağır sıklet şampiyonu Andre Ward bulunuyor. Filmin yönetmen koltuğunda ödüllü sinemacı Steven Caple Jr. bulunuyor.

Emekli eski ağır sıklet şampiyonu Rocky Balboa’yla çalışmak üzere California’dan Philadelphia’ya gelişinden bu yana geçen üç yıl içinde, Adonis aşkı ve başarıyı bulmuştur. Akıl hocası, koçu ve “amcası” Rocky’nin kanatları altında, kısa sürede profesyonel boks dünyasındaki ağır sıklet şampiyonluğu arenasında yerini almıştır. Adonis, kendisini zirvede hissetmesi gerekirken, içten içe, dünyanın kendisine sunduğu kabullenme ve pohpohlamayla ilgili şüphelerle boğuşmaktadır. Adonis’i şüpheleriyle yüzleşmeye ve aklındaki soruları yanıtlamaya zorlayan bir rakibin ortaya çıkışı çok uzun sürmeyecektir.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

Dali’yi Beklerken

Tutsak Abigail

Arap Kadri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir