”Cristopher Robin” Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

”Cristopher Robin” Filminden İlk Fragman Yayınlandı! Disney’in kalpleri ısıtan macerası “Christopher Robin” filminde, geçmişte 100 Hektar Ormanı’nda cesur ve sevimli oyuncak arkadaşlarıyla sayısız maceraya atılmış olan genç çocuk büyür ve yolunu kaybeder. Cristopher Robin’e içindeki sevgi dolu ve neşeli çocuğu hatırlatmak ise yalnızca çocukluk arkadaşlarının elindedir.

Christopher Robin
Christopher Robin

Christopher Robin’in çantasıyla yaşanan talihsiz bir kaza sonrasında, Pooh ve ekibin kalanı Piglet, Eeyore ve Tigger, çok önemli bir varlığı geri döndürmek için ormandan çıkarak Londra’ya gelir…Çünkü en iyi arkadaşlar her zaman yanında olur…

Disney’den “Christopher Robin” Altın Küre adayı Marc Forster  tarafından yönetildi. Senaryosu, Alex Ross Perry ve Oscar adayı Allison Schroeder tarafından yazıldı ve hikayesi A.A. Milne ve E.H. Shepard’ın yarattığı karakterlere dayanarak Perry tarafından kaleme alındı.

Filmin oyuncuları arasında Christopher Robin rolünde Altın Küre sahibi Ewan McGregor, karısı Evelyn rolünde Altın Küre adayı Hayley Atwel, kızı Madeline rolünde Bronte Carmichael ve Robin’in patronu Giles Winslow rolünde Emmy sahibi Mark Gatiss yer alıyor.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir