Dakota Johnson, Jane Austen Uyarlaması ‘Persuasion’da Rol Alacak!

Dakota Johnson, Jane Austen Uyarlaması ‘Persuasion’da Rol Alacak! Broadway’de ‘Sea Wall/ A Life’ın yöneten tiyatro yönetmeni Carrie Cracknell, bu filmle ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak.

Dakota Johnson, Netflix ve MRC Entertainment ile Jane Austen uyarlaması Persuasion’da rol almak için anlaşma imzaladı. Filmin çekimlerine Mayıs ayında başlanması bekleniyor. Filmin yönetmenliğini Jake Gyllenhaal and Tom Sturridge’ın rol aldığı Broadway yapımı Sea Wall/ A Life‘dan hatırlayacağımız Carrie Cracknell üstlenecek. Filmin senaryosunu ise Rain Man ve My Best Friend’s Wedding‘in senaristi Ron Bass ve Alice Victoria Winslow kaleme aldı.

Netflix ve MRC tarafından projenin sevilen hikayeye sadık kalan modern ve esprili bir yaklaşım olacağını ifade etti: “İflasın eşiğinde ailesiyle birlikte yaşayan Anne Elliot, modern duyarlılıklara sahip uyumsuz bir kadın. Frederick Wentworth — bir zamanlar onun yaşadığı hayatına geri döndüğünde, Anne geçmişi geride bırakmak ya da ikinci şans için kalbini dinlemek arasında seçim yapmalıdır.”

Persuasion, 1817 yılında Austen’ın ölümünün ardından yayınlandı.  Austen’in son eseri olan roman birçok kez Televizyona ve sahneye uyarlandı.

Netflix uyarlamasında başrolde yer alacak olan Johnson, en son Universal yapımı The High Note‘da karşımıza çıktı. Aktrisi önümüzdeki dönem, Maggie Gyllenhaal’un yönetmenliğini üstlendiği  Am I OK? filminde Olivia Colman ve Stephanie Allynne ile birlikte izleyeceğiz.

Kaynak: Hollywood Reporter

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir