Dan Stevens, ‘Call of the Wild’ Kadrosunda!

Legion dizisinin ünlü oyuncusu Dan Stevens, Harrison Ford ile birlikte  ‘Call of the Wild’ kadrosunda yer alacak. Ancak Stevens’in hangi karaktere hayat vereceği henüz bilinmiyor. Çekimleri Kaliforniya’da gerçekleştirilecek olan filmin 2019 Noel’inde vizyona girmesi bekleniyor.

20th Century Fox’un  yapımcısı olduğu filmin yönetmenliğini The Croods, How to Train Your Dragon gibi yapımlardan hatırlayacağımız Chris Sanders üstlenecek. Jack London’ın aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanacak yapımda Harrison Ford, John Thornton karakterine hayat verecek. Kitap, kızağa koşulan bir kurt köpeğinin amansız yaşam savaşını ele alıyor.

Dan Stevens, Downton Abbey dizisiyle şöhrete kavuşmuştu

Legion dizisinde David Haller karakterine hayat veren Stevens, Noah Hawley’in yönetmenliğini üstlendiği henüz ismi belli olmayan bir yapımda Natalie Portman ile de başrolü paylaşacak. Netflix’in filmi Apostle’da Elisabeth Moss, Amber Heard ve Cara Delevigne ile başrolleri paylaşasan Stevens, Downton Abbey dizisiyle şöhrete kavuşmuştu. Stevens Emma Watson ile Beauty and the Beast filminde de rol almıştı.

 

The Call of the Wild is getting a Christmas 2019 release date.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir