Daniel Radcliffe Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

Harry Potter filmlerinin baş kahramanı… Londra’nın Fulham semtinde Alan Radcliffe ve Marcia Gresham’ın tek çocuğu olarak dünyaya gelen  Daniel Radcliffe’in doğum gününe özel bilinmeyenlerini listeledik.

İşte Daniel Radcliffe hakkında bilmediğiniz 10 şey

1. Henüz 5 yaşındayken oyuncu olmaya karar veren Radcliffe, ailesi karşı çıksa da “David Copperfield”ın televizyon uyarlaması için BBC’ye bir fotoğrafını gönderme konusunda annesini ikna edince oyunculuğun kapılarını aralar. Charles Dickens’ın romanından uyarlanan yapımda Radcliffe, küçük bir çocuğu canlandırmıştır.

2. Harry Potter kitabını ilk okumaya başladığında 8 yaşında olan Radcliffe kitabı bitirememiştir. Ancak, filmde rol alınca kitabı okuyup bitirmiştir.
3. İlk izlediği siyah-beyaz film 12 Angry Man olan Radcliffe’in en sevdiği film de bu yapım.

4. Radcliffe, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), Harry Potter and the Goblet of Fire (2005), and Harry Potter ve Order of the Phoenix (2007) filmlerinde birlikte rol aldığı Gary Oldman’ın büyük hayranı.
5. Futbol oynamayı çok seven oyuncu Fulham takımını en büyük destekçisi.

6. Bas gitar çalan Radcliffe, Sex Pistols müzik grubunun büyük hayranı. The Zutons, Razorlight, The Libertines, Bloc Party, Hope of the States, The Futureheads, ve ‘Kaiser Chiefs’ de hayran olduğu müzik gruplarından.
7. Radcliffe, kendisi ve rol aldığı filmler hakkında yazılan hiçbir makaleyi okumuyor.
8. Radcliffe, nörolojik bir hastalık olan koordinasyon bozukluğundan muzdarip. Ancak durumu ciddi değil, sadece ayakkabı bağlayamama ve el yazısında kendini gösteriyor.
9. Küçüklüğünden beri kurtlara takıntılı olan Radcliffe, hayvanlardan gri kurt’un ruh ikizi olduğunu söylüyor.
10. Coen Biraderler, Wes Anderson, Paul Thomas Anderson, ve Christopher Nolan gibi yönetmenlerin büyük hayranı olan Radcliffe’in birlikte rol almayı istediği isimler arasında George Clooney, Jennifer Lawrence ve Paul Rudd yer alıyor.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

The Peasants filmi hakkında bilinmeyenler!

‘Dune: Part Two’nun en iyi 10 karakteri!

2024’e damga vuracak filmler yolda!

2023’ün En İyi 10 Film Fragmanı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir