‘Dark Winds’, 3. sezon onayını aldı!

‘Dark Winds’, 3. sezon onayını aldı! Dizinin ikinci sezonu AMC ve AMC+’ta 3 Eylül’de yayınlandıktan sonra devam kararı duyuruldu. Variety‘de yer alan habere göre dizinin 3. sezonunun 2025’te yayınlanması bekleniyor. 

AMC Stüdyolarının başkanı Dan McDermott diziyle ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yolculuğa kreatif bir ekibi arkamıza alarak, büyük umutlarla başladık. Çok sevilen bir roman, Robert Redford, George R. R. Martin gibi isimlerin de olduğu inanılmaz bir prodüksiyon ve oyuncu ekibi bu evrende bir araya geldi. Bu diziyi kucaklayan fanlara ve tebrikleriyle bize ışık tutan eleştirmenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

“Dark Winds” is Tony Hillerman’ın kitabından uyarlandı. Dizinin kadrosunda Zahn McClarnon, Kiowa Gordon, Noah Emmerich, Jessica Matten, Deanna Allison ve Elva Guerra gibi isimler yer alıyor. 

Dark Winds, bir çifte cinayet davasında ipuçlarını ararken kendi manevi inançlarına meydan okumak zorunda kalan iki Navajo polis memuru Leephorn ve Chee’nin hikayesini konu ediyor.
 

Dizinin 2. sezonunda her bir bölüm 1.7 milyon izleme aldı. 

 

 

 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir