Dave Bautista, ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’de Yer Almayabilir!

Dave Bautista, ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’ kadrosunda  yer almayabilir! Röportaj sırasında samimi açıklamalarda bulunan Bautista, “Dürüst olmak gerekirse, Disney için çalışmak ister miyim, bilmiyorum” dedi.

Bautista‘nın Guardians of the Galaxy yönetmeni James Gunn‘ın attığı tweet dolayısıyla kovulmasından sonra bu kararı aldığı ortaya çıktı. James Gunn, Twitter hesabında paylaştığı pedofili ve tacizi övücü mesajları nedeniyle Guardians of the Galaxy Vol. 3 projesinden alınmıştı. Gunn, şaka yollu olarak paylaştığı tweetleri nedeniyle özür dilese de Marvel, yönetmenle yollarını ayırmayı tercih etti. Gunn, ilk iki filmin de yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmişti.

En son Escape Plan 2: Hades filminde izlediğimiz Bautista, serinin ilk iki filminde Drax karakterine hayat vermişti. 2020’de beyazperdede izleyicisiyle buluşması beklenen filmin yönetmenliğini kimin üstleneceği henüz belli değil. Senaryosu Dan Abnett ve Andy Lanning tarafından kaleme alınan filmin oyuncu kadrosu henüz netleşmedi.

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir