David Dastmalchian, Keira Knightley ve Chris Cooper Başrollü ‘Boston Strangler’ Filminde!

David Dastmalchian, Keira Knightley ve Chris Cooper Başrollü ‘Boston Strangler’ Filminde! Aktörü en son ‘The Suicide Squad’ ve ‘Dune’ filmlerinde izlemiştik.

Dune ve The Suicide Squad‘ın yıldızı David Dastmalchian20th Century Studios’un yeni filmi Boston Strangler’da rol alacak. The Hollywood Reporter2da yer alan habere göre Dastmalchian, filmde Keira Knightley (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl), Carrie Coon (The Leftovers), Alessandro Nivola (The Many Saints of Newark) ve Chris Cooper (American Beauty ile birlikte rol alacak. Dastmalchian’ın henüz hangi rolde olacağı açıklanmadı ancak kaynaklar aktörün önemli bir rolü üstleneceğini söylüyor.

Keira Knightley

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Matt Ruskin (Crown Heights, City of Dead Men) üstleniyor. Boston Strangler, 1962 – 1964 yılları arasında Boston’daki kadınları öldüren bir seri katile odaklanıyor. Katilin acımasız öfkesi dindiğinde tam 11 kadın öldürülmüş oldu. Gerçek suç gerilimi olan filmde, seri katilin hikayesini halka duyuran gazeteci Loretta McLaughlin karakterini Knightley canlandırıyor.

Dastmalchian, ‘Boston Strangler’ filminde seri katile hayat verebilir

Dastmalchian, ilk büyük rolünü The Dark Knight‘da oynadı. Filmde Joker’in destekçilerinden birine hayat veren aktör, Ant-Man and the Wasp‘de Ant-Man’in arkadaşı Kurt karakteri olarak karşımıza çıktı. James Gunn‘ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad‘da Polka-Dot Man’i canlandıran Dastmalchian, Dune filminde kötü karakter Piter de Vries’ı canlandırdı. Dastmalchian, 2023’de vizyona girecek olan The Last Voyage of Demeter filminde de rol alacak. Oyunculuğunun yanı sıra hem senarist hem de çizgi roman yazarı olan Dastmalchian, Count Crowley: Reluctant Midnight Monster Hunter‘ın yazarı. Dastmalchian, ‘Boston Strangler’ filminde seri katile hayat verebilir.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir