Denis Villeneuve’nun ‘Dune’ Filmine Sürpriz İsim!

Sicario, Arrival, Blade Runner 2049 gibi yapımların başarılı yönetmeni Denis Villeneuve‘nun ‘Dune’ filmine sürpriz isim! Hollywood Reporter‘a göre Mission: Impossible filminin başrol oyuncusu Rebecca Ferguson, Dune filmi için görüşmelere başladı. Ferguson, Timothee Chalamet ile başrolü paylaşacak.

Dune, Frank Herbert‘ın bilim kurgu romanından beyazperdeye uyarlanacak. Çekimleri 2019 yılında başlayacak olan filmin yapımcılığını Villeneuve, Mary Parent  ve Cale Boyter ile birlikte üstlenecek. Filmin senaryosu Villeneuve, Eric Roth ve  Jon Spaihts tarafından kaleme alındı.

Daha önce 1984 yılında David Lynch tarafından beyazerdeye uyarlanan filmi  çöl gezegeni Dune’u kontolü altına almak isteyen 3 ırkın savaşını Mesih’in gelişini ele alıyor. Chamelet filmde, çöle kaçarak göçebe topluluklarla ortaklı kurmak zorunda kalan Paul Atreides karakterine hayat verecek. Ferguson ise, Atreides’in annesi Lady Jessic karakterini cnşandıracak.

Ferguson yeni Men In Black filminde

Ferguson’u yakın zamanda tüm dünyada 670 milyon dolar gişe hasılatı yapan Mission: Impossible – Fallout filminde Isla Faust rolünde izledik. Ferguson gelecek dönemde yeni Men In Black filminde ve Stephen King’in aynı isimli romanından beyazperdeye uyarlanacak olan Doctor Sleep filminde izleyeceğiz.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir