Disney Dizisi “Ironheart” Senaristini Buldu!

Disney Dizisi “Ironheart” Senaristini Buldu! Disney Plus’ta yayınlanacak “Ironheart” dizisinin senaristliğini Chinaka Hodge üstlenecek. “Iron Man” spin-off serisi olan yapımda, Iron Man’e benzer bir zırh tasarlayarak Ironheart’a dönüşen Riri Williams’ın maceraları ele alınacak. Dizide karaktere, Dominique Thorne hayat verecek.

Marvel, dizinin senaristiyle ilgili haberlerle ilgili bir açıklamada bulunmadı. Hodge, senaristliğinin yanı sıra, şair, oyun yazarı ve eğitimci olarak biliniyor. Hodge’un tv geçmişinde, Apple’ın “Amazing Stories,” dizisi ve TNT’nin Snowpiercer dizi uyarlaması yer alıyor. Hodge, “For Girls with Hips: Collected Poems and Writings” ve “Dated Emcees,” isimli iki şiir kitabının da yazarı.

Riri Williams, Marvel çizgi romanlarında ilk olarak 2016 yılında karşımıza çıktı. Karakterin yaratıcıları ise Brian Michael Bendis ve Mike Deodato. Çizgi romanlarda Williams, kendi zırhını yaratmaya çalışan 15 yaşında bir MIT öğrencisi. Iron Man onu farkettiğinde, bir süper kahraman olması için onu cesaretlendirir.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir