“Doctor Strange 2” İçin Yeni Çekimler Yapılacak!

“Doctor Strange 2” İçin Yeni Çekimler Yapılacak! Yaklaşık 1 ay önce Doctor Strange in the Multiverse of Madness için yeni çekimler yapılacağı duyuulmuş ve çekimler çok yakın zamanda tamamlanmıştı. Ancak test için seyircilere izletilen film geçer not alamadı. Marvel da bunun üzerine karakterlerle ilgili bilgilerin ve büyük cameoların yer verileceği yeni bir şekim takvimi belirledi.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness’da Benedict Cumberbatch ilk filmdeki Dr. Stephen Strange rolüne geri dönüyor.  Wanda Maximoff/ Scarlett Witch ise Elizabeth Olsen tarafından canlandırılıyor.  Devam fiilminin  WandaVision, Loki ve Spider-Man: No Way Home‘dan da olaylara yer vermesi bekleniyor.

Devam filminde Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong ve Rachel McAdams; Karl Mordo, Wong ve Dr. Christine Palmer rollerine geri dönüyorlar. 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness  filmi, 6 Mayıs 2022’de vizyona girecek. Sam Raimi (Spider-Man trilogy)”nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Emmy ödüllü Michael Waldron (Loki) kaleme aldı. Filmin yönetici yapımcılığını ise Marvel Stüdyoları’nın başkanı Kevin Feige üstleniyor.

Kaynak: ComingSoon

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir