‘Dune: Part Two’nun çekimleri tamamlandı!

‘Dune: Part Two 2’nun çekimleri tamamlandı! 6 Oscar ödüllü ‘Dune: Çöl Gezegeni’ filminin devam halkası olan ‘Dune: Part Two’nun çekimleri tamamlandı.

Frank Herbert’in bilim kurgu klasiğinden uyarlanan ‘Dune’un devam halkası filminin çekimleri geçtiğimiz Temmuz ayında Budapeşte’de başlamıştı. Ardından İtalya ve Abu Dhabi’de devam eden çekimlerin bittiğini başrol oyuncusu Timothée Chalamet sosyal medya hesabından duyurdu. 

‘Dune: Part Two’nun oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Javier Bardem ve Dave Bautista rollerine geri dönerken, Florence Pugh, Austin Butler ve Christopher Walken kadroya yeni eklenen isimler arasında yer arasında yer alıyor. 

Paul Atreides’in, ailesini mahveden komploculara karşı intikam almak için Chani ve Fremenlerle iş birliği yaptığını izleyeceğimiz devam filmi ayrıca, Paul’un hayatının aşkı ile evrenin kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kaldığını ve yalnızca kendisinin öngörebildiği kötü bir geleceği engellemek için verdiği mücadeleyi de gözler önüne serecek.

Dune: Part Two’nun 2023 sonbaharında vizyona girmesi planlanıyor. 

 

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Andy Weir’in yeni bilim kurgu filminde Ryan Gosling başrolde!

Wim Wenders ve Koji Yakusho ilk kez İstanbul’a geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir