‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ filminden yeni fragman!

‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ filminden yeni fragman! Chris Pine’ın başrolünde yer aldığı ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ filminden yeni fragman yayınlandı. Filmde, Pine’ın yanı sıra Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head ve Hugh Grant gibi isimler de yer alıyor.

Chris Pine’ın başrolünde yer aldığı ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ filmi, bir hırsız grubunun kayıp bir kalıntıyı geri almak için giriştikleri soygunda, işlerin tehlikeli bir şekilde ters gitmesini konu alıyor.

‘Dungeons & Dragons’, Amerikan dizilerine sıkça konu olan ve zamanla dünyada yaygınlaşan bir rol yapma oyunu olarak adını duyurdu. Courtney Solomon’un yönetmenliğini üstlendiği 2000 yapımı ‘Dungeons & Dragons’ filminden sonra efsaneleşen oyun, ‘Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves’ ismiyle bir kez daha sinemaya uyarlanıyor.

Yönetmenliği John Francis Daley ve Jonathan Goldstein tarafından üstlenilen film, 7 Nisan 2023 tarihinde sinemalarda olacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Cannes Film Festivali’nin jürisi belli oldu!

Back to Black filminin posteri yayınlandı!

La Hayde Maske filminin fragmanı yayınlandı!

Deadpool & Wolverine’den yeni fragman!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir