Dylan O’Brien’ın, Yeni Projesi Belli Oldu!

“Teen Wolf”,  “First Dates with Toby Harris” ve “New Girl” dizilerinden hatırlayacağımız Dylan O’Brien, Peter Farrelly’in yeni filminde rol alacak. Film, “The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War” romanından uyarlanacak.

Farrelley’in son filmi “Green Book”ta rol alan Viggo Mortensen ise filmde yardımcı oyuncu olarak yer alacak.

Brian Currie ve Pete Jones‘un senaryolarını kaleme alacağı filmi Farrelly, Joanna Molloy ve John “Chickie” Donohue’nun kitabından uyarlayacak. Kitap, 1967 yılında New York’tan ayrılan ve Vietnam Savaşı’na katılan Donohue’nun gerçek hikayesine dayanıyor.

David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve Andrew Muscato filmin yapımcılığını üstlenecekler. Film, Farrelly’in 5 dalda Oscar adaylığı elde eden ve 3 Oscar alan “Green Book,”un ardından çekeceği ilk film olacak. 23 milyon dolar bütçeye sahip olan “Green Book” tüm dünyada 314 milyon dolar gişe elde etmişti.

“Teen Wolf” dizisi ve “The Maze Runner” serileriyle bilinen O’Brien‘ı en son “The Education of Fredrick Fitzell” filminde izlemiştik. Aktörü önümüzdeki dönem paramount filmleri “Infinite” ve “Monster Problems”da izleyeceğiz.

Kaynak: Variety

mcafee satın al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

21 filmi Oscar alan ünlü yapım şirketi Participant Media faaliyetlerini durduruyor!

43. İstanbul Film Festivali başladı!

Pamela Anderson, Liam Neeson ile ‘Naked Gun’da rol alacak!

“Civil War” filmi ABD’de rekor açılış yaptı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir