Eddie Murphy, Grumpy Old Men’in Yeniden Çevriminde Rol Alacak!

The Nutty Professor‘un yıldız ismi Eddie Murphy, Grumpy Old Men‘in yeniden çevriminde rol alacak! Jack Lemmon, Walter Matthau ve Ann-Margret‘ın başrolleri paylaştığı 1993 yapımı komedi filmi Grumpy Old Men yeniden çekiliyor.

Filmin yönetmenliğini Think Like a Man, Barber Shop ve Fantastic Four gibi yapımlardan hatırlayacağımız Tim Story üstlenecek. Filmin yapımcılığını ise Story ile birlikte, orjinal filmin de yapımcısı olan John Davis üstlenecek.

Eddie Murphy, Grumpy Old Men'in Yeniden Çevriminde Rol Alacak!

Orijinal film 70 milyon doların üstünde gişe hasılatı yapmıştı

“Grumpy Old Men” kolejde profesör olan Ariel’in ( Ann-Margret) dikkatini çekmek isteyen ve komşu olan  John Gustafsoniki (Jack Lemmon ) ve Max Goldman (Walter Matthau)’nın rekabetine odaklanıyor. 1993 yapımı filmi (“Grumpy,”) Donald Petrie yönetmiş, film yerelde 70 milyon doların üzerinde gişe hasılatı yapmıştı. 1995 yapımı ikinci film (“Grumpier Old Men,”) ise yerelde 72 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı.

Filmin kadrosuna katılan Murphy‘i önümüzdeki dönem yapımcısı da olduğu Netflix’in biyografik filmi “Dolemite Is My Name,” isimli yapımda izleyeceğiz. 57 yaşında olan Murphy son dönemlerde oldukça az projede yer aldı. Murphy’i en son 2016 yapımı dram filmi “Mr. Church” ve 2012 yapımı “A Thousand Words” isimli yapımlarda izledik.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

M. Night Shyamalan imzalı”Trap” filminden ilk fragman!

Martin Scorsese, Frank Sinatra’nın biyografisini çekecek!

Quentin Tarantino, The Movie Critic’ten vazgeçti!

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç’in resmi posteri yayınlandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir