Eddie Redmayne ‘The Day of the Jackal’ uyarlamasında!

Eddie Redmayne ‘The Day of the Jackal’ uyarlamasında! Eddie Redmayne, Frederick Forsyth’in romanından ve Universal’ın aynı adlı filminden uyarlanacak ‘The Day of the Jackal’ dizisinde başrol oynayacak. Redmayne, aynı zamanda gerilim dizisinin yürütücü yapımcılığını da üstlenecek.

Redmayne, dizide Fransız muhalif bir örgüt olan OAS tarafından dönemin Fransa Cumhurbaşkanı Charles de Gaulle’ü öldürmesi için tutulan Çakal’ı canlandıracak. Redmayne kısa süre önce Netflix’in ‘The Good Nurse’ filminde Jessica Chastain ile birlikte rol aldı. Oyuncu, James Marsh’ın 2014 yapımı biyografik filmi ‘The Theory of Everything’de Stephen Hawking’i canlandırarak en iyi erkek oyuncu Oscar’ını kazanmasıyla da tanınıyor. Redmayne’in diğer önemli filmleri arasında ‘The Trial of The Chicago Seven’, ‘The Danish Girl’, ‘Les Miserables’ ve ‘Fantastic Beasts’ filmleri yer alıyor.

Ronan Bennett’ın showrunner olarak görev yapacağı ‘The Day of the Jackal’ adlı dizinin yönetmenliğini Brian Kirk üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında Nigel Marchant’ın yanı sıra Carnival CEO’su Gareth Neame ve Sky için Sam Hoyle yer alıyor. Marianne Buckland ortak yürütücü yapımcı, Forsyth danışman yapımcı ve Christopher Hall yapımcı olarak görev yapıyor. Prodüksiyon bu yıl başlıyor. Dizi ABD’de Peacock ve İngiltere, İrlanda, İtalya, Almanya, İsviçre ve Avusturya’da Sky kanallarında yayınlanacak. NBCUniversal Global Distribution dizinin uluslararası satışlarını gerçekleştirecek.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

“Strangers Things”in final sezonunda Frank  Darabont yönetmen koltuğunda!

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir