Elisabeth Moss, Candy Dizisinde Gerçek Bir Katili Canlandıracak!

Universal Content Productions (UCP), Elisabeth Moss‘un başrolde yer alacağı mini dizi için hazırlıklara başladı.

Moss, Candy Montgomery ve Betty Gore’un gerçek hikayesinden uyarlanacak “Candy” dizisi için anlaşmayı imzaladı. 1980 Texas’ında Montgomery (Moss) iyi bir iş, iyi bir eş ve iki çocuğuyla her şeye sahipti ama arkadaşını neden baltayla öldürdü?

Dizinin şu an hangi platformda yayınlanacağı belli değil. Suç dizisi “The Act”in arkasındaki isimler “Candy” dizisinde de bir araya gelecekler. Robin Veith dizinin senaristliğini ve yönetici yapımcılığını üstlenecek. Nick Antosca’nın yönetici yapımcı olarak yer alacağı dizide Jim Atkinson ve John Bloom yapım danışmanı olarak yer alacaklar.

Moss: Uzun süredir bir anti kahramanı canlandırmak istiyordum!

Veith ve Moss daha önce “Mad Men” dizisinde bir araya gelmişlerdi. Moss, dizide oyuncu, Veith ise yazar olarak yer almıştı. Moss rolüyle ilgili, “Uzun süredir bir anti kahramanı canlandırmak ve Robin ile tekrar çalışmak istiyordum. Bana Texas’lı katil bir ev hanımını oynayıp oynamayacağımı sorduğunda sadece nereye imza atmam gerektiğini sordum. Ayrıca “The Act”in ardından Nick ile çalışabilmek büyük bir fırsat”.

“Mad Men,”deki rolüyle Emmy adaylığı elde eden Moss, en son Emmy ödüllü Hulu dizisi “The Handmaid’s Tale”de rol aldı. “Top of the Lake” ve “The West Wing”dizilerinde rol alan Moss, “Shirley” ve “The Invisible Man” filmlerinde rol almıştı. Aktirisi önümüzdeki dönem Wes Anderson imzalı “The French Dispatch” ve Taika Waititi imzalı “Next Goal Wins”de izleyeceğiz.

Kaynak: Variety

windows 10 education satın al

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Fallout dizisi 2. sezon onayını aldı!

“Legally Blonde” dizisi geliyor!

Televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Grey’s Anatomy, 21. sezon onayını aldı!

Sylvester Stallone başrollü “Tulsa King”in çekimleri başladı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir