Emile Hirsch soykırım temalı ‘Bau, Artist at War’ kadrosunda!

Emile Hirsch soykırım temalı ‘Bau, Artist at War’ kadrosunda! Emile Hirsch (“Once Upon a Time in Hollywood”) ve Inbar Levi (“Fauda”)  ‘Bau, Artist at War’ kadrosuna dahil oldu. Film, Steven Spielberg’ün “Schindler’s List” filminde anlatılan Plaszow kampında evlenen  Joseph ve Rebecca Bau çiftinin gerçek hikayesinden uyarlanıyor.

Film, sanatçı ve mahkum olan Joseph’in hikayesini takip edecek. Joseph kampta hayatta kalmayı ve oradan kaçmayı başarır. Onun kaçışı binlerce insana umut olur. Komutan Goeth’in (Josh Blacker) ofisinde bir ajan olarak çalışan Rebecca da bir direnişçidir. Plaszow kampındaki tasfiyeden sonra Rebecca, Auschwitz kampına gönderilir. Joseph ise Oskar Schindler’in (Edward Foy) Brunnlitz’deki fabrikasına gönderilir. Korku ve acı dolu bir geçmişin gölgesinde Joseph ve Rebecca birbirlerine aşık olurlar ve gizli bir törenle evlenirler. Yıllar sonra geçmişlerindeki şeytanla yüzleşme vakti gelir.

Filmin kamera arkasında  Sean McNamara (“The King’s Daughter,” “On a Wing and a Prayer”) yer alıyor. Yapımcılar ise  David Brookwell, Marc Griffith, Michelle Griffith ve Deborah Smerecnik yer alıyor.  Senaryo ise Smerecnik, Ron Bass (“Rain Man,” “My Best Friend’s Wedding,” “Entrapment”) ve Sonia Kifferstein tarafından kaleme alınacak.

Kaynak: Variety

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Mike Flanagan, The Exorcist: Deceiver filmini yönetebilir!

James Gunn imzalı Superman filminden ilk görsel!

Francis Ford Coppola imzalı Megapolis’ten fragman!

Giancarlo Esposito, Marvel Sinematik Evreni’ne giriyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir