Emine Emel Balcı filmi “Buradayım, İyiyim”, ilk kez İstanbul Film Festivali’nde!

Emine Emel Balcı filmi “Buradayım, İyiyim”, ilk kez İstanbul Film Festivali’nde! Emine Emel Balcı’nın yazıp yönettiği “Buradayım, İyiyim”, yarın başlayacak İstanbul Film Festivali’nin Altın Lale Yarışması’nda dünya prömiyerini yapacak.

Yapımcılığını Dilek Aydın ile Emine Emel Balcı’nın birlikte üstlendiği film, doğum sonrası depresyonu henüz geçmemiş ve bebeğiyle bağ kuramamış genç emlak danışmanı Filiz’in hikâyesini anlatıyor.

Emine Emel Balcı


Bige Önal, Elit İşcan ve Görkem Mertsöz’ün rol aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Murat Tuncel, sanat yönetmenliğini Meral Efe Yurtseven üstlenirken, kurgusunda Eytan İpeker ile Melike Kasaplar’ın, müziklerinde de Andreas Lucas’ın imzası bulunuyor.

“Buradayım, İyiyim”, festival kapsamında 18 Nisan Cuma akşamı Atlas 1948 Sineması’nda, 19 Nisan Cumartesi günü de Kadıköy Sineması’nda ekip katılımlı gösterimlerle seyircisiyle buluşacak.

Bu haberleri de beğenebilirsiniz

Oscar Adayı “Shirley Valentine” Yıldızı Pauline Collins 85 Yaşında Hayatını Kaybetti

Michael Jackson biyografisinden ilk fragman!

Jennifer Lawrence, Emma Stone ve Cole Escola’dan Miss Piggy’ye Hollywood Dokunuşu

Meghan Markle Oyunculuğa Geri Dönüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir